Hoe keur ik een product goed?

Gewijzigd op Do, 14 Jul, 2022 om 2:32 PM

Producten die zijn goedgekeurd via het Content Health-proces moeten in twee fasen worden goedgekeurd. Eerst moet de inhoud die door NielsenIQ Brandbank is vastgelegd, worden goedgekeurd, waarna aanvullende gegevens kunnen worden toegevoegd en goedgekeurd.

Het product is pas beschikbaar voor distributie naar retailers nadat beide goedkeuringen zijn voltooid. Het eerste deel van de goedkeuring is het controleren van alle producten in de status 'In afwachting van Brandbank Captured Data Review'.

Open het product en klik vervolgens in de opties bovenaan de pagina op 'Accepteren en doorgaan'. Nadat je op 'Accepteren en doorgaan' hebt geklikt, gaat het product naar de status 'In uitvoering'. Open het product opnieuw en klik vervolgens in de opties boven aan de pagina op Bewerken.

Je kunt nu aanvullende content toevoegen en heb je de mogelijkheid bovenaan de pagina om op 'Opslaan en verzenden ter goedkeuring' of 'Opslaan en goedkeuren' te klikken.

Zodra het product is goedgekeurd, verandert de status in 'Goedgekeurd' en wordt de inhoud beschikbaar gesteld aan de retailers.