Hoe kan ik mijn volledigheidsscore verhogen?

Gewijzigd op Do, 14 Jul, 2022 om 3:05 PM

De volledigheidsscore voor een product kan worden verhoogd door ontbrekende content toe te voegen.

Om te bepalen welke belangrijkste gegevenskenmerken ontbreken, klik je op de volledigheidsscore van het product op de productlijstpagina. De volledigheidsscore bevindt zich in de laatste kolom van de lijst.

Nadat je op de volledigheidsscore hebt geklikt, word je naar de productbewerkingspagina gebracht en verschijnt er een pop-upvenster met alle belangrijke gegevensvelden die ontbreken in het product.

Klik op de namen van deze attributen om rechtstreeks naar het veld te gaan waar je de ontbrekende inhoud kunt invoeren. Nadat je ontbrekende inhoud hebt toegevoegd, kun je deze opslaan en ter goedkeuring verzenden of het product goedkeuren.