Hoe voeg ik inhoud toe aan mijn product?

Gewijzigd op Di, 28 Mei om 11:50 AM

Om de inhoud van uw product te wijzigen of toe te voegen, zoekt u uw product op de productlijstpagina en klikt u vervolgens op het potloodpictogram om de productbewerkingspagina te openen:

Eenmaal op de productbewerkingspagina kunt u door de attribuutkoppen aan de linkerkant van de pagina bladeren en in de witte velden inhoud toevoegen of wijzigen.

Als een van de velden grijs wordt weergegeven, betekent dit dat de inhoud door Brandbank is vastgelegd en het revisieproces van Brandbank moet doorlopen om te kunnen bijwerken.

Tijdens het bewerken van het product kunt u er ook voor kiezen om u te concentreren op het toevoegen van inhoud aan de kenmerken die bijdragen aan de score voor de volledigheid van de inhoud van het product. Om dit te doen, klikt u op het aantal resterende attributen onder de kop Content Completeness aan de linkerkant van de pagina:

Hierdoor wordt een lijst geopend met alle ontbrekende attributen die zijn opgenomen in de volledigheidsscore. U kunt op een van de attribuutnamen klikken om rechtstreeks naar dat gegevensveld te gaan waar u de ontbrekende informatie kunt invoeren. Zodra u bovenaan de pagina op Opslaan klikt, zou u de volledigheidsscore moeten zien stijgen naarmate u de ontbrekende informatie toevoegt.

Nadat u aanvullende inhoud aan uw product heeft toegevoegd, moet u op Opslaan en goedkeuren klikken in de opties bovenaan de pagina om ervoor te zorgen dat de bijgewerkte inhoud wordt gedistribueerd naar uw detailhandelaren/ontvangers: