Kan ik mijn oppasgegevens in bulk uploaden?

Gewijzigd op Do, 14 Jul, 2022 om 3:21 PM

Ja, eerst moet je de gegevens exporteren vanuit de lijstweergave met gecertificeerde producten.

Je  kunt de producten selecteren met behulp van de selectievakken links van de productnaam en vervolgens op het pictogram Exporteren boven aan het scherm drukken.

Zodra de  wijzigingen in het Excel-blad zijn gedaan, kun je dit vervolgens uploaden. Selecteer het pictogram Importeren boven aan het scherm en selecteer het Excel-bestand dat je wilt uploaden.